Ny förlust ett faktum !

av | sep 15, 2019 | FÖRENING

Ängö BK-Ingelstad IK 2-1 (0-0)

På fredagskvällen var herrlaget och spelade match på anrika Fredriksskans i Kalmar, för motståndet stod Ängö BK. En riktig streckmatch i nedre regionen. Tyvärr lyckades vi inte få med oss några poäng hem till Ingelstad. Tycker annars att vi åter igen gör en klart godkänd insats. Första halvlek är jämn där vi dock har dom två klart vassaste chanserna, Felix E får i en tilltrasslad situation framför motståndarmålet på ett skott som tyvärr går rakt på målvakten, i ett fint anfall på högerkanten kommer Macke D igenom och får iväg ett bra skott som målvakten gör en fotparad på. Tycker vi ser stabila ut och släpper inte till mycket bakåt.

Vi har en bra känsla när vi går ut till andra halvlek, vi är definitivt med i matchen.

Vi drabbas av en riktig kalldusch i upptakten av andra då hemmalaget gör 1-0 redan efter 30 spelade sekunder, här var vi inte alls med. Killarna kämpar vidare och får utdelning redan 5 minuter senare via ett fint anfall på högerkanten, Linus S slår ett perfekt inlägg som Macke D behärskat nickar i mål 1-1 är ett faktum. Tycker att vi efter detta tar över matchen kommer dock inte till några riktigt vassa lägen, bästa chanserna skapar vi vid fasta situationer då vi definitivt oroar motståndarna. Med knappa kvarten grinar oss oturen verkligen i ansiktet , bollen hamnar på vår högerkant hos en motståndare som får årets snedträff som dock hur osannolikt som helst dalar in i bortre burgaveln, snacka om tungt. Vi försöker jobba oss tillbaka men lyckas inte få till någon kvittering. Tung förlust, i dag var vi verkligen värda minst en poäng, typiskt för ett lag i vår situation att verkligen inte ha marginalerna på sin sida. Vi ger dock inte slaget förlorat, vi har fortfarande chansen till att reda ut den prekära situation som vi försatt oss i. Redan nu på lördag kan vindarna vända då vi möter Färjestadens GoIF på Ingelvi 12.00.