Mindre bra inats mot Växjö BoIS !

av | maj 31, 2018 | HERRLAGET

Onsdagskvällens match mot Växjö BoIS blev väl inte riktigt vad vi hoppats på. Spelarna varnades innan match för att dom skulle vara ett bättre lag än tabellen visar. Vi var inte alls att känna igen i första halvlek, vi var inte riktigt närvarande och tillät därför motståndarna att trilla boll alldeles för enkelt och det gjorde dom periodvis riktigt bra. Vi skapade ett par lägen i början av halvleken men mycket mer blev det inte. Trots mycket bollinnehav av BoIS så skapade inte heller dom några riktigt heta chanser. I 33:e minuten fick man en frispark strax utanför straffområdet , en förrädisk studs ställde Lucas i målet och 0-1 var ett faktum.

I halvlek var varken spelare eller tränare nöjda med vad som presterats. Här krävdes en rejäl uppryckning om vi skulle vara med och fightas om poängen. Nu måste vi bli betydligt rejälare och löpa mer.

Folk hann knappt bänka sig förrän kvitteringen kom i andra, Anton N slår ett bra inlägg från vänsterkanten som Simon K precis når med pannan och kan till sin och många andras glädje se bollen gå i en båge över målvakten och in i mål. Men ack den glädje som varar, bara fyra minuter senare tar bortalaget åter ledningen på ett märkligt sätt , en långboll jagas av deras anfallare och en av våra försvarare samtidigt  som Lucas går ut för att förhindra mål, på något märkligt sätt hittar dock bollen in i nät, jag förstår fortfarande inte riktigt hur det gick till men 1-2 blev ett faktum. Tycker att vi i andra tar över spelet och bortalaget går mest på kontring . I 59:e minuten serverar Alexander A Jacob H en fin passning som han förvaltar väl och springer ifrån sin försvarare och gör rättvist 2-2. Nu får vi hopp om att vi ska kunna fixa detta. Vi skapar en del farligheter där kanske någon borde resulterat i mål, men så blev inte fallet. Bortalaget hade en farlighet, ett skott i ribban. Sett till nittio minuter är det ett rättvist resultat, vi hade varsin halvlek och gick för det i andra men lyckades tyvärr inte hela vägen

Nu är det bara att glömma denna matchen och ladda för derbyt mot Nöbbele på Värnövallen Lördag 9/6 15.00