Matcher och Fotbollsskola Ingelvi V25 !

av | jun 19, 2016 | FÖRENING

Det märks att det börjar närma sig välbehövliga semestertider, det börjar nu tunnas ut vad gäller matcher på Ingelvi. Kommande vecka är det endast en match som spelas.

 

Onsdag 22/6 18.00 P02  Ingelstad/Nöbbele/Uråsa-Ryds SK

Det kommer dock att vara fullt ös på Ingelvi, Mån-Onsd 09.00-15.00 genomförs vår traditionsenliga Fotbollsskola. Tackar på förhand för att ni är extra försiktiga när ni passerar Ingelvi dessa dagar.Det är i år 130 anmälda, en fantastisk siffra. Sexton ledare och ett antal föräldrar kommer att vara på plats för att se till att det flyter på  vilket känns kanon. Vill redan nu framföra ett stort tack till alla som ställer upp och därmed ger oss möjlighet att även i år genomföra vår Fotbollsskola i samarbete med TeamSportia. Med tanke på att så många är anmälda så är det väl tydligt att den fortfarande är populär. Ett stort tack även till Naturbruksgymnasiet som ger oss möjlighet att servera ett lagat mål mat till alla inblandade.

Ett stort tack till er alla med hopp om en välbehövlig avkoppling i sommar.

1506171

Bilden är från den populära vattenbesprutningen vid F-skolan 2015, då Pär Hahlin fick äran att sköta vattenslangen då den lokala brandkåren var på besök.