Målrikt mot Moheda !

av | aug 7, 2018 | HERRLAGET

Moheda IF – Ingelstad IK 3-3 (0-2)

Det blev en mårik historia i herrlaget bortamatch mot Moheda Vi gör en riktigt bra första halvlek då vi är riktigt på tårna, bra intensitet och mycket spring i benen. Vi är noggranna i vårt spel och har bra koll på läget. Skapar en del bra lägen och har bra koll på hemmalagets omställningar vilket dom är duktiga på. Vi får utdelning i 28:e minuten då Edvin H levererar en snygg passning till Adam H som iskallt chippar in 0-1. Minuten senare dunkar Leo A in 0-2 framspelad av Adam H. nu ser det riktigt bra ut.Vi går till pausvila med en 2 målsledning vilket självklart känns riktigt bra.

I pausen påtalas tydligt att vi måste fortsätta med att vara aggressiva och noggranna med det vi gör.

Vi blir lite avvaktande i starten av andra och hemmalaget har mycket boll.I53:e minuten får man en hörna som slås direkt i mål.Ett minst sagt konstigt mål där vi inte riktigt är på tårna.Här får hemmalaget gratisenergi och går för en kvittering.Nio minuter senare tillförs man en tveksam straff som resulterar i 2-2.Tycker trots allt att vi samlar ihop oss efter detta och jämnar ut spelet. Med 10 minuter kvar kommer nästa chock,hemmalaget tillförs ytterligare en straffspark,väldigt hårt dömt.En hemmaspelare drar på ett hårt skott en meter från vår försvarare som får den på handen, här söker bollen solklart handen och inte tvärt om, till råga på allt är det utanför straffområdet, men dö t är dömt och 3-2 är ett faktum.Här ska killarna ha en stor eloge,man samlar ihop sig och tar ett bastant grepp om spelet.Med fem minuter kvar kommer vi i ett fint anfall på vänsterkanten, Mattias H slår ett perfekt inlägg som Alexander A stensäkert sätter i mål.Nu har vi plötsligt vind i seglen och går för seger.Vi hinner skapa ett par riktigt vassa chanser till men lyckas inte få dit den, matchen slutar 3-3.Med ,inte distans måste vi trots allt vara nöjda med att få med oss en viktig poäng.

Tyvärr inga bilder i dag vilket gör reportaget lite färglöst, kameran glömdes i Ingelstad, skärpning utövas.