Målrikt borta mot Smedby !

av | maj 25, 2019 | HERRLAGET

Smedby BoIK-Ingelstad IK 5-3 (2-1)

Det blev en målrik historia i fredagskvällens bortamatch för herrlaget mot Smedby. Tyvärr har vi senaste tiden haft en ful ovana att släppa in ett tidigt baklängesmål, så blev det tyvärr även i kväll då hemmalaget gör 1-0 redan efter fyra spelade minuter. Åter igen uppförsbacke. Vi får dock nytt hopp i 21:a minuten då Martin Å snyggt nickar in kvitteringen efter fint inlägg av Edvin H. Hemmalaget har en bra offensiv och vi har stundtals svårt att freda oss, Lucas gör flera bra ingripanden och håller oss kvar i matchen. I 30:e minuten får hemmalaget en frispark, här står fyra rödblåa och diskuterar domsluten med domaren, dom lägger en snabb frispark och gör 2-1, så enkelt får det inte gå till..

I paus är vi överens om att det finns en hel del övrigt att önska, nu måste vi höja oss ett snäpp om vi ska få nogot poäng med oss till Ingelstad. Vi måste bli mer rejäla och mer löpvilliga.

Vi får en taskig start även på andra halvlek då vi får 3-1 i baken redan i 49:e minuten. Vi får dock en gratisbiljett in i matchen i 67:e då Daniel C håller sig framme när målvakten tappar bollen. Tyvärr varar glädjen inte så länge eftersom hemmalaget gör 4-2 fem minuter senare. Nyss inbytte Jacob H ger oss dock nytt hopp då han gör 4-3 i 76:e snyggt framspelad av Martin Å. I 81:a gör hemmalaget 5-3 efter att vi slarvat vid eget inkast, tungt.. Några minuter senare får Jacob ett nytt bra läge, men skottet går tyvärr i ribban. En tung förlust är ett faktum, nu gäller det att vi samlar ihop oss och tar nya tag, vi får möjlighet till detta redan kommande Onsdag då Lindås/Långasjö gästar Ingelvi.