Målkalas på Ingelvi!

av | jun 19, 2016 | DAMLAGET

Seger med 7-1 talar sitt tydliga språk: Ingelstaddamerna hör hemma i tabelltoppen div 3. De som fick se sanningen från andra hållet var gästerna Sölvesborg/Lörby. Målen kom jämt fördelade över matchen efter flera fina uppspel och fint passningsspel.
IIK-damerna hade kommandot i matchen och spelet ägde främst rum på motståndarnas planhalva. En liten mattning i spelet i mitten av andra halvleken släppte upp gästerna en stund innan koncentrationen peppades igång igen och två ytterligare mål skyfflades in innan slutsignalen ljöd.

DSC_0010

DSC_0014
Hela laget ska ha beröm för inställning och spel över 90 minuter, även Sölvesborg/Lörby som bjöd på god kamp hela matchen. Gästernas mål kommer på en hörna. Återigen en fast situation vid ett av våra få baklängesmål. När spelet rullar är försvarsspelet stabilt över alla lagdelar och lagets styrka: passningar på marken, leder till fina spelvändningar och nya anfall.