Lyckad kick off på Korrö!

av | feb 1, 2015 | FÖRENING

23 IIK:ledare och representanter från styrelsen tillbringade Fredagskvällen och Lördagsförmiddagen i ett vackert vinterskrudat Korrö. Givande dagar som skulle svetsa oss samman inför kommande säsong och nya utmaningar. Lennart från styrelsen inledde med lite allmän info från årsmötet och lite annat smått och gott. Därefter lite allmän info från ungdomssek.

Anna-Lena från SISU tog sedan över och inledde en trändspaning om IIK in i framtiden, ett projekt som vi deltar i som heter framtidens IF därdiskussionerna kretsar kring hur vi ska möta framtiden och dom utmaningar som garanterat väntar oss eller som finns där redan i dag. Här finns en hel del att fundera kring.

En härlig tvårätters supé inmundigades med god aptit och strax efter 21.00 traskade ett förväntansfullt gäng ned till dom väntande uppvärmda badtunnorna  och en härlig bastu med mycket snack om ditt och datt. Efter detta bar det iväg in i stugvärmen där den alltid lika fyndige Andreas tog över tillställningen och vi delades in i lag för att tävla i klurigheter inlagda i musikens ädla konst. Här gällde det att hänga med för gudarna ska veta att det inte alltid är så lätt att hänga med i Stenes tankessätt när det gäller att komma fram till rätt svar, jag kan säga för egen del att jag oftast var helt offside i dessa tankenötter, men trevligt var det. Efter detta var det i alla fall för egen del dags att få några timmars sömn inför ett annalkande f.m pass.

DSC_0001  DSC_0003 Korrö 2015 1 DSC_0005 DSC_0006 DSC_0007 DSC_0008 DSC_0009

Efter en stabil frukost var det så dags för Jonas Blomqvist Smålands FF  att gå igenom den nya ledarutbildningsstegen samt den nya spelarutbildningsplanen. Intressant upplägg, och personligen tycker jag nu att man är rätt på det både vad gäller utbildning och utveckling av spelare och ledare. Även info från herr och damlagstränarna och lite övrig info hanns med innan det var dags för lunch och sedemera hemfärd.

Lyckade dagar som förhoppningsvis  inspirerar oss till fortsatt gott arbete i IIK:s tjänst.