Lyckad IIK-gala 2018 !

av | nov 9, 2018 | DAMLAGET, HERRLAGET

Som traditionen bjudet senaste åren har det nu genomförts en ny IIK-gala. En gemensam avslutningsfest för Herr och Damlaget. Vill redan här passa på att tacka festkommittén för ett jättefint arbete, utan er hade ju denna tillställning inte blivit av, ett stort tack till er från alla oss som var där.

Dagen började med samling i Sporthallen Ingelstad redan 12.30 där deltagarna delades in i sju lag som sedan möttes i div olika sportsliga aktiviteter samt ett pass där man fick gnugga geniknölarna för att besvara kluriga frågor  som gällde årtal som med lappar skulle placeras in på en tidslinje. Med detta höll man på i ca tre timmar så det var efter detta en hel del rejält trötta deltagare som tog sig en välförtjänt dusch.

Efter välbehövlig vila var det samling i Tegnabys Bygdegård 18.00 som inleddes med välkomstdrink, mingel och fotografering. Kul att konstatera att både herr och damlaget presterade bra under säsongen. Damerna knep en mittenplacering som nykomling i Div 2, mycket starkt, och herrlaget lyckades ta sig till Div 4 via kval ( därför guldhattar på ), gissa om det kändes skönt, senast vi var där var 2006.

Efter detta var det dags att gå till bords i väntan på välbehövlig förtäring . I vanlig ordning framfördes fotbollsrelaterade kampsånger under kvällens gång, en lagtävling i musikquiz . Det blev som vanligt även utdelning av div priser, träningspriser, bäste, bästa målskytt samt lagets mest värdefulla spelare som framröstades av deltagarna.

Träningspriserna gick till Anton Nilsson och Lovisa Sten, bäste, bästa målskytt Jacob Hallberg och Annie Helge, mest värdefulla spelare Herr Edvin Henningsson, Dam Annie Sten.

Annie Sten uppvaktades med blommor med anledning av att hon spelat 232 tävlingsmatcher i damlaget vilket är mycket imponerande. Deklarerar nu ett uppehåll med fotbollen med anledning av barnafödande men stänger inte helt dörren för en senare återkomst. Ett stort tack till Annie som betytt mycket för damfotbollen i Ingelstad och välkommen tillbaka.

Efter allt uppvaktande flyttas borden undan, nu ska det beredas plats för dans som kvällen till ära består av ett live band, Inga mindre än Backlights  där två av IIK:s styrelsemedlemmar ingår Johan Falkbrink och Thomas Gustavsson ett stort tack till er för att ni ställde upp på detta, ett lyckat drag. Nu hoppas vi att det bildas en ny festkommitté som kan föra traditionen vidare så att det blir en gala även 2019, ser redan fram emot detta. Nu laddar vi för ett bra 2019 !