Lessebo tog rättvis seger!

av | mar 20, 2016 | HERRLAGET

Lessebo GoIF-Ingelstad IK 2-1 (1-0)

Herrlaget åkte på däng mot Lessebo i Lördagens match på konstgräsplanen i Hovmantorp. Inte mycket att säga om, vi gör ingen av våra bättre matcher hittills och segern är inte mycket att säga om, den var helt rättvis.

Första 25 går helt klart till hemmalaget, vi kom inte alls in i matchen och fick mest jaga boll, men lyckas dock freda oss från baklängesmål. Vi jobbar oss efter hand in i matchen och jämnar ut spelet, men har svårt att skapa speciellt mycket framåt. Det mest positiva med första halvlek var att vi trots ganska mediokert eget spel lyckas freda oss från något baklängesmål.

DSC_0003

DSC_0007

Tycker vi kommer in lite mer taggade till andra halvlek, men ett par olyckligt tappade bollar på fel ställe där vi blev bestraffade med två baklängesmål i 54:e och 58:e minuten innebar att uppförsbacken blev lång. Dock heder åt killarna som kämpar vidare vilket innebar att sista 25 lyfter vi upp spelet markant och lyckas skapa en del chanser. I 74:e minuten gör vi 1-2 på ett distinkt avslut av Macke D snyggt framspelad av Adam H. Vin skapar någon ytterligare bra chans, men något mer mål blev det inte och hemmalaget vinner som sagt rättvist med 2-1.