Ledarkonferens Korrö !

av | feb 2, 2020 | FÖRENING

Ingelstad IK har genomfört ytterligare en ledarkonferens på Korrö. Härlig miljö, fantastisk mat och engagerade ledare, kan inte bli mycket bättre än såhär. Att på detta sätt få ta till sig lite nyttig kunskap , intressanta diskussioner, inledande planering inför kommande säsong känns helt rätt . Kul att konstatera att alla lag samt styrelse var representerade.

Fredagskvällen inleddes med lite info från U-sektionen, genomgång av dagarnas agenda, kaffe och fralla. Sofie Pettersson från Idrottskliniken höll en intressant föreläsning kring skadehantering, skadeförebyggande samt rehab träning. Nyttig kunskap som kan göra stor skillnad om det hanteras på ett bra sätt. Stort tack Sofie !

Efter detta var det dags att inmundiga Korrös berömda wienerschnitzel och här snackar vi rejäla grejer, grymt gott. Efter detta var det bara att ta på sig badbyxor och badrock och bege sig till badpoolerna och glida ner i 40 gradigt vatten, så här skulle livet vara när det är som jäkligast. Fanns även tillgång till ett härligt inglasat uterum med braskamin härlig miljö att umgås i toppen.

Här ser ni några av deltagarna !

08.00  på lördagen var det dags att inta en stadig frukost och göra sig redo för vad som komma skulle. Sedan var det dags för Johan Erlandsson från RF SISU Småland att spetsa till kunskaperna i Idrott Online. Gick bland annat igenom hur vi ska närvaroregistrera aktiviteter. Informerade om lärgrupperna, vad man kan ta upp och hur man registrerar dessa. Viktigt att göra detta för att skapa resurser som vi kan använda i föreningen. Här ska vi nu bli bättre än tidigare. Tack Johan för hjälpen !

Efter detta lite information från Ungdomsstyrelse/styrelse samt info från Herr och Damtränare som berättade om upplägg och läget i trupperna. Konferensen avslutas med lunch i form av fläsk och raggmunk

Ett stort tack till ungdomsstyrelsen som gjort dessa dagar möjliga, bra jobbat. Ett stort tack till alla som var närvarande, vi liksom alla andra föreningar har av olika slag stora utmaningar framför sig. Med er framåtanda och stora engagemang ser jag framtiden an med stor tillförsikt. Heja Byn !.