Kryssade mot Virestad!

av | mar 14, 2015 | HERRLAGET

IIK-Virestad 1-1 (1-0)

Det blev delad pott i dagens match på Sportfältet, sett till 90 minuter ett rättvist resultat. Tycker vi börjar bäst och skapar ett par riktigt bra chanser i början på matchen som dock ej resulterade. Spelet jämnar ut sig och det är stundtals riktigt rejäla tag. I 27:e minuten tilldöms Virestad helt riktigt en straffspark som Rickardo dock räddar. Spelet böljar lite fram och tillbaka, i den 42:a minuten är det vår tur att få chansen från straffpuntet afeter att Adam H blivit fälld. Adam tar den själv och gör inget misstag 1-0 är ett faktum.

DC11

Andra halvlek är det Virestad som startar piggast och skapar en del. I 60:e minuten kommer utdelningen vid en tilltrasslad situation där Rickardo göt en trippelräddning innan man till slut lyckas få in kvitteringen. Lite synd om honom där, borde fått lite mer hjälp av sina försvarare. Vi jobbar oss åter sakta men säkert in i matchen och avslutar den klart bäst då vi skapar en del bra lägen som dock inte visar sig i målprotokollet.

Dc7

DSC_0012

En bra genomkörare mellan två bra lag. Virestad var tunga att möta och hade ett antal riktigt bra spelare. Tycker dock att vi står upp bra vilket känns riktigt bra, och vi visar igen att vi orkar köra på i 90 minuter. Fortfarande dock periodvis lite för mycket slarv i passningsspelet vilket drar ner helhetsbedömningen något, men vi är helt klart på väg åt rätt håll. Nu är det bara att ladda om batterierna inför nästa veckas match mot Lessebo. Den går av stapeln på Sportfältet Söndag 22/3 13.00