Kryssade mot Torsås !

av | apr 30, 2017 | HERRLAGET

Torsås GoIF-Ingelstad IK 2-2 (0-1)

Efter vår fina insats i premiären hade vi förhoppningar om att kunna ta en ny trepoängare när vi begav oss till Torsås i fredags kväll. Tyvärr blev så inte fallet.

Det blev en helt annan typ av match. Vi mötte ny ett betydligt mer fysiskt spelande lag, vilket gjorde att vi hade svårt att få igång vårt eget spel. Domaren tillät en hel del och ett tag i första halvlek small det rejält i närkamperna , det kändes nästan lite obehagligt. Detta innebar även att vi stundtals lade focus på helt fel saker. Det blev en chansfattig tillställning. Vårt ledningsmål i 38:e minuten var i ärlighetens namn ett riktigt turmål där bollen efter diverse studsar hit och dit plötsligt låg i mål, målet tillskrevs Jacob H.

Vi startar andra halvlek riktigt piggt och skapade en del. Kvittering i 55:e minuten kom lite oväntat, efter en snabb omställning kom ett inlägg till en helt fristående hemmaspelare som nöp till direkt och 1-1 var ett faktum, ett vackert mål. Nu följde en period med mycket kamp och kämpa där målchanserna lös med sin frånvaro. Med två minuter kvar får hemmalaget en hörna där bollen hamnar hos en hemmaspelare som nyper direkt med 2-1 som följd. Nu kändes det förstås riktigt tungt, men killarna gav inte upp utan kämpar hårt för att få till en kvittering. Vi får en frispark som Jocke L slår och vi får till vår glädje se att den rullar in i mål, matchens sista spark.

På det sätt som matchen utvecklade sig och med det sena kvitteringsmålet får vi trots allt vara nöjda med att vi fick en poäng med oss. Nu är det bara att ladda om batterierna för redan på tisdag väntar Påryd borta.