Kryssade mot Lindås/Långasjö !

av | mar 26, 2019 | HERRLAGET

Lindås/Långasjö FF – Ingelstad IK 2-2 (0-2)

I lördags var herrlaget i Emmaboda för match mot kommande seriekonkurrenten Lindås/Långasjö. Skall villigt erkännas att  det kändes lite nervigt eftersom det av olika anledningar saknades en hel del från föregående matchs startelva.

Den oron ställdes snart på skam. Tycker vi gör en riktigt bra insats och tillåter inte hemmalaget att skapa speciellt mycket farligheter. Ligger oftast bra i våra positioner och gör jobbet som krävs. Generellt en ganska chansfattig tillställning, men i 27:e minuten gör Adam H snyggt 0-1 framspelad av Felix E. Minuten före paus kommer matchens behållning Shamarke A får på en kanonträff från 35 meter som får den där härliga bågen över en chanslös målvakt, underbart vackert mål.

I paus är vi självklart nöjda med vad vi presterat och är överens om att köra på den inslagna vägen. Tycker det ser tryggt ut även i andra, hemmalaget har väl kanske lite mer boll men tillåts inte att skapa speciellt mycket. Med kvarten kvar får hemmalaget en frispark från vänster som man snyggt förvaltar direkt i mål, kändes dock lite snöpligt. Hemmalaget ligger på för en kvittering och lyckas med detta via en hörna med tre minuter kvar. Här borde vi kanske kunnat hålla undan till seger, men sett till 90 minuter ska vi definitivt vara nöjda med insatsen.

Till helgen fredag – söndag vankas nu träningsläger i Trelleborg. Känns härligt att på detta sätt sammansvetsa gänget ytterligare. Rapport från detta kommer efter helgen.