Kryssade mot Liatoro/Enereyda !

av | sep 27, 2020 | FÖRENING, HERRLAGET

Ingelstad IK-Liatorp/Eneryda 0-0

Lördagens match för herrlaget mot Liatorp/E slutade mållös. Det saknades definitivt inte målchanser ,men inget av lagen lyckades peta in någon boll.

Det var bortalaget som startade klart bäst och satte vårt försvar och målvakt på hårda prov. Vi kom snett in i matchen, mycket slarv , mindre bra passningsspel. I första halvlek kom vi lindrigt undan och ska vara mycket nöjda att det stod 0-0 i halvlek.

I andra blev det något bättre från vår sida och skapade då ett par riktigt vassa chanser som dock inte resulterade. Sett över nittio minuter måste vi dock erkänna att det är vi som ska vara mest nöjda med det oavgjorda resultatet. En viktig poäng som innebär att vi är klara för spel i fyran även kommande säsong vilket är väldigt starkt av killarna med tanke på vilka lag som var med i serien, en stor eloge till er och alla kring laget. Nu återstår bara en match av denna minst sagt märkliga säsong då vi på lördag 13.00 möter Grimslöv/VTIF borta.