Kryssade mot IF Rejban !

av | mar 1, 2020 | FÖRENING

Ingelstad IK-IF Rejban 3-3 ( 1-2 )

Lördagens match på Sportfältet blev en målrik historia som slutade med delad pott. Bortalaget började klart bäst, och dom första 25 minuterna var dom det klart bättre laget. Vi hade då svårt att hitta våra positioner , låg för långt ifrån våra motståndare vilket gjorde att vi fick jaga mycket boll och fick inte igång något eget spel. Detta gjorde att vi kom i underläge med 0-1 i /:e minuten och 0-2 i 23:e minuten.  Efter hand jobbar vi oss in i matchen och fick utdelning i form av 1-2 i 4o:e minuten genom Mohammed A . 1-2 i paus ska vi vara nöjda med.

I andra är det vi som startar klart bäst och gör 2-2 i 52:a minuten då Macke D som iskallt lobbar in bollen över en utrusande keeper. Tyvärr kommer 2-3 redan några minuter senare då vi inte är tillräckligt på hugget. Vi trummar dock på och har klart övertag och skapar en del chanser. I 68:e minuten kommer kvitteringen till 3-3 då Daniel B nickar in  en väl slagen hörna av Mattias E. Under andra halvlek tilltar snöandet mer och mer och lagen kommer överens om att avsluta matchen efter 30 spelade minuter med anledning av skaderisken och att linjerna inte gick att se längre.

Med undantag av den svaga inledningen tycker jag att vi gör en helt okey insats. Vi gnuggar på och visar att orken är helt okey. Samtidigt blev vi varse att det fortfarande finns en del att jobba på vilket det ska vara denna tiden på säsongen. Kul att vara igång att träningsmatcha även om vädret hade en del övrigt att önska.