Kryssade mot Flerohopp !

av | aug 6, 2016 | HERRLAGET

Flerohopps GoIF – Ingelstad IK 2-2 ( 1-1 )

Vi hade självklart hoppats på tre poäng i den svåra bortamatchen mot Flerohopp. Tyvärr lyckades vi inte med detta. Vi fick en mardrömsstart med 0-1 i baken redan i den fjärde minuten. Ett konstigt mål efter inspel från vänsterkanten som Jocke lägger sig för att ta men en hemmaspelare får en tå på bollen som retfullt letar sig in i maskorna. Vi låter oss inte nedslås av detta utan får igång ett riktigt bra spel utan att komma till dom riktigt heta chanserna. Efter 27 spelade minuter kommer dock en välförtjänt kvittering efter hörna som Anton N nickar fram till Daniel C som forcerar in bollen i nät. Vi för sedan spelet och får en jättechans att ta ledningen i 45:e minuten då Martin Å kommer fri med målvakten men avslutet smiter tyvärr strax utan för stolpen.

DSC_0001

DSC_0002

I halvlek är vi rätt nöjda över vad vi presterat. Vi har gjort en bra halvlek som bådar gott inför kommande halvlek. Det är bara att jobba på som vi gör och vara noggranna.

Vi startar andra halvlek optimistiskt och det ser bra ut. I 55:e minuten får hemmalaget sin målvakt skadad och får sätta in en utespelare i målet, nu ser vi vår chans. Nu hände det som inte fick hända, i anfallet efter det inträffade frispelas en hemmaspelare och 2-1 är ett faktum, alldeles för enkelt, får helt enkelt inte hända, men tyvärr hände det. Efter detta kom vi av oss en del samtidigt som hemmalaget får ny energi. Vi jobbar oss in i matchen igen och tar helt över med 20 minuter kvar då hemmalaget backa hem för att försvara sin ledning, dom ser trötta ut. I 85:e minuten får vi då äntligen utdelning för allt slit, vi får en frispark som Johan S lägger så bra att Anton N kan nicka den i mål, oj vad välförtjänt det var. Vi går nu för seger och skapar ett par ytterligare lägen till mål utan att lyckas. På stopptid uppstår en straffsituation för hemmalaget som mycket väl kunde resulterat i en straffspark, men som väl var blev så inte fallet.

DSC_0003

DSC_0004

Som matchen utvecklade sig får vi trots allt vara nöjda med poängen, känns ändå lie bittert eftersom vi släppte in ett par alldeles för billiga mål. Detta är historia nu, nu blickar vi framåt mot match på Ingelvi på fredag 19.00  mot Ryd, här har vi revanschläge efter förlust med 5-2 i våras.