Kryssade i säsongsavslutningen!

av | okt 6, 2014 | HERRLAGET

Ingelstad IK-Näshults IF 2-2 (1-1)

Lagen delade broderligt på poängen i säsongsavslutningen på Ingelvi.

Det var en ganska medioker tillställning där det inte riktigt ville lossna för oss. Första halvlek var riktigt blek från vår sida och bortalaget tar ledningen redan i 6:e minuten. Erik S kvitterar snyggt i 20:e och vi hoppades då att det skulle lossna. Så blev tyvärr inte fallet det fortsatte att se lojt och oengagerat ut. Strax innan halvtidsvilan trodde vi att Dulle gjorde 2-1 men det blev tyvärr avvinkat för offside, lite märkligt men sant.

1410041

I halvlek höjde Thomas rösten för att vara tydlig med vad han tyckt om första halvleks prestation. Samtliga i rummet var medvetna om att insatsen hade en del övrigt att önska och lovade samstämmigt bättring.

I andra blev det en klar förbättring, vi tog över spelet och skapar mängder av chanser, men bolluslingen ville inte in. Då hände det som brukar hända i dessa situationer, bortalaget kontrar och gör 1-2 i 70:e minuten, uppförsbacken känns tung eftersom vi vet att vi bör vinna för att fortfarande ha kvalplatsen inom räckhåll. Vi fortsätter att skapa chanser och i 86:e minuten gör Jakob G efter flipperspel 2-2 och chansen finns fortfarande. I matchens sista självande sekunder går Martin S ner till kortlinjen och slår ett hårt inlägg på marken som Peter H forcerar in 3-2 trodde vi , men linjedomaren ville annat viftar med flaggan för offside och där var den segerchansen borta.

1410042
Som väl var hade det inte hjälpt med en seger efter Sommen, som vi slogs med om kvalplatsen, vann sin match med 2-0. Hur som haver så har vi som nykomling gjort en riktigt bra säsong och skarapat ihop 41 poäng oc en slutlig 4:e plats i tabellen. Bra jobbat! Nu tränar vi på tisdag och sedan tar vi en välbehövlig vila innan vi laddar igen inför kommande säsong.