Anmälningsblankett Korrö 3-4 Mars 2023

Nu är det dags att anmäla sig till ledarkonferensen som även i år går i stapel på Korrö. Vi samlas Fredagen den 3 Mars kl. 16.30 på Korrö. Vi kommer i år att sätta lite mer tyngd på hur ni och vi tillsammans vill bygga upp Ingelstad IK som förening samt hur vi kan utveckla våra lag och få barnens föräldrar mer delaktiga.

Sista anmälningsdag är den 5 Februari, detta för korrö vill ha det så fort som möjligt

 

Dagarna kommer att se ut på detta sätt:

Fredag 3 Mars:

Samling sker på Korrö kl ca 16.30, vi samlas vid logen och där kommer vi båda dagarna vara och jobba med frågor kring föreningen. Senare på kvällen avnjuter vi en god måltid med dryck i restaurangen (IIK står för en valfri dryck därefter för man stå för övrig dryck). När detta är klart checkar vi in på våra rum och sedan en lång och trevlig kväll på spaavdelningen och njuta av ljudet av vattnet från ån.

Lördag 4 Mars:

Vi börjar med frukost i restaurangen och sedan går vi upp till logen där vi fortsätter våra diskussioner för att utveckla föreningen och våra lag ännu mer. Där kommer vi under förmiddagen få lite kaffe och kaka och sedan avslutar vi med lunch åter igen i restaurangen.

Detta är lite av vad som kommer hända på korrö. Vi hoppas på att så många ledare och tränare har möjlighet att följa med på denna trevliga resa..

M.v.h

Johan Falkbrink

Ingelstad Idrottsklubb

Gamla växjövägen 77, 355 71 Ingelstad

C/O Lars Lundqvist Bokvägen 7 355 71 Ingelstad

Tel. 0709-457712 / 070 - 6526715

E-mail. kansli@ingelstadik.nu

Bankgiro: 5516-3588