Konferens på Korrö!

av | feb 3, 2016 | FÖRENING

I helgen (Fredag-Lördag) genomförde IIK sin traditionsenliga konferens på Korrö. Här samlades ett 20-tal undoms-senior ledare och styrelsen för allmän info och blicka framåt kring hur vi ska tackla framtid och dom utmaningar som väntar, och inte minst en möjlighet att umgås under gemytliga former .

Fredagseftermiddagen inleddes på Ingelvi där det bjöds på fika med baguett samtidigt som det informerades om dagarnas agenda. Fotografering på  saknade ledare till hemsidan. Därefter avfärd till Korrö.

DSC_0001

DSC_0005

Marie S inledde med att informera från årsmötet samt lite allmän info. Kassören informerade kring hur ekonomin ser ut och lite siffror kring vad div. insatser som kiosken Ingelvi, Team Sportia Sportlovscup, IIK-Bössan och Fotbollskolan genererar i pengar till föreningen. Efter info från ungdomssektionen väntade en härlig middag i Ladan. Efter detta indelades deltagarna i lag och genomförde en uppskattad aktivitet ala ”Stene”. Efter detta vankades dom populära badtunnorna dit deltagarna inete var nödbedda att bege sig.

DSC_0013

DSC_0016

Efter inmundigad frukost höll Marcus O en information från Smålandsidrotten. Extern föreläsare höll sedan en föreläsning om kost. Här framgick med klar tydlighet vikten av vad man stoppar i sig har stor betydelse när det gäller vad man kan prestera. Inte bara vad man stoppar i sig utan även när. Självklar är detta viktigare ju mer man tränar. Deltagarna fick med sig varsitt häfte med goda råd i ämnet. Blev klart medveten om att det krävs en hel del planering för att hitta något som passar in i varje individs livssituation. Här gäller det individuell planering. En bra föreläsning där jag tror många fick en hel del bra tips att ta med sig.

Lite info kring domarsituationen och Sportlovscupen efterföljdes av att Herr och Damtränarna presenterade sig och gav lite inblick om hur det ser ut i resp. trupper inför kommande säsong.

Ett stort tack till alla inblandade som gjorde denna konferens möjlig! Nu kör vi så det ryker och ser till att vi kan blicka tillbaka till ett bra genomfört år på alla nivåer 2016.