Knapp förlust mot Växjö BK !

av | mar 10, 2018 | FÖRENING, HERRLAGET

Växjö BK-Ingelstad IK 2-1 (1-1)

Det blev en knapp förlust i dagens match för IIK:s herrar på Sportfältet mot Växjö BK.

Hemmalaget börjar bäst, det märks att vi i dag möter ett bättre lag ön vi gjort tidigare, det går lite snabbare och dom ligger tätt i markeringen. och gör rättvist 1-0 i 14:e minuten. Vi växer sakta men säkert in i matchen och tar för oss mer och mer och skapar en del chanser. I 25:e minuten får vi utdelning då Jacob H tar sig fram snyggt på högerkanten och serverar bollen till en fristående Martin Å som dunkar in kvitteringen. Nu är vi riktigt med i matchen och har jämnat ut spelet och det ser riktigt bra ut. Det blir inga fler mål och vi går till halvtidsvila med 1-1, vilket känns helt okey.

Vi startar andra halvlek riktigt bra och skapa ett par riktigt vassa lägen där åtminståne ett borde resulterat i mål, men så blev inte fallet. Istället är det hemmalaget som via en omställning gör 2-1 i 61:a minten , kändes lite snöpligt, här var vi inte riktigt på tårna. Vi krigar för att få till en kvittering men lyckas tyvärr inte med detta och får därmed inkassera en förlust med 2-1.

Vi möter helt klart ett bra lag i dag , men vi står upp bra och gör en riktigt bra match. Självklart finns det fortfarande en del detaljer i spelet som har en del övrigt att önska, men det finns tid till att rätta till detta. Vi ska definitivt vara nöjda med vår insats i dag.

Nästa lördag 15.00 möter vi Alvesta GIF på konstgräset i Vislanda.