Knapp förlust för damerna!

av | jul 2, 2017 | DAMLAGET

Ingelstad-Asarum 0-1 (0-1)
Damerna fick ikväll inkassera sin andra förlust för året, även denna gången var det Asarum som var för svåra och avgick med segern med 1-0. Förutsättningarna var inte de bästa för dagens match då vi saknade flera ordinarie spelare, men de spelare som kommer in istället visar upp en härlig inställning tillsammans med hela laget. Vi möter idag seriens bästa lag och har svårt att få till vårt egna spel då Asarum är de som har bollen mest, men vår defensiv är även idag stabilt och vi släpper inte till några klara målchanser. I mitten av första halvlek så faller matchens enda mål då Asarum kommer runt på kanten och avslutar med ett bra skott in till stolpen.
Vi försöker lyfta upp spelet och kommer fram i flera anfallsförsök men har svårt för att etablera ett riktigt tryck i det offensiva spelet då vi idag möter en motståndare som är väldigt stabil över hela linjen.
Även om alla tjejerna visar en riktig krigarinställning hela matchen och gör sitt yttersta för att få till en kvittering så lyckas vi inte med det idag.
Tjejerna får nu ett välförtjänt uppehåll och sen får vi ladda batterierna för att försöka genomföra en höstsäsong på samma fina sätt som vi genomfört vårsäsongen. Sammanfattningen efter vårsäsongen är att vi placerar oss på en andra plats i tabellen 2 poäng efter serieledande Asarum.

Ingelstad Idrottsklubb

Gamla växjövägen 77, 355 71 Ingelstad

C/O Lars Lundqvist Bokvägen 7 355 71 Ingelstad

Tel. 0709-457712 / 070 - 6526715

E-mail. kansli@ingelstadik.nu

Bankgiro: 5516-3588