Klockren trepoängare mot Lenhovda!

av | jun 6, 2015 | HERRLAGET

IIK-Lenhovda 3-0 (2-0)

Första kvarten var rätt jämn då lagen kände på varann. Vi tog över mer och mer och tillbringade mesta tiden på gästernas planhalva. Ledningsmålet kom i den 19:e minuten då Amil läckert spelar fram Adam H som dunkar in bollen i nättaket, vackert. Vi fortsätter att skapa möjligheter och 2-0 kom efter 29 minuter, målskytten även denna gång Adam H efter fin framspelning av Macke D. Vi rullar boll bra men skärpan i avsluten var inte den bästa och 2-0 står sig halvleken ut.

1506052

1506056

Andra halvlek dominerar vi fullständigt och det är inte ofta gästerna besöker vår halva av planen. Vi spelar riktigt bra fotboll och skapar massor av chanser , men gästernas målvakt gör en kanonhalvlek och gör en hel del kvalificerade räddningar. Det skulle bli ett mål till, det kom i matchens sista minut genom Dulle som höll sig framme på en retur efter ett skott i stolpen av Johan Sö.

1506057

1506059

Ett gott dagsverke där segern borde blivit några mål större, men bärgningen av tre nya poäng var trots allt det viktigaste. Nu tränar vi på och blickar framåt mot nästa match mot Vissefjärda hemma på Fredag.