Klar seger mot Ryssby!

av | mar 26, 2016 | HERRLAGET

Ingelstad IK-Ryssby IF 5-0 (1-0)

Det blev en säker seger för Herrarna i Långfredagens match på Sportfältet mot Ryssby. Inledningsvis kände lagen på varandra och det var ganska jämt, bortalaget skapade den första riktiga farligheten då man fick ett friläge där skottet dock smet strax utanför stolpen. I 16 minuten har vi ett riktigt snyggt anfall där Viktor P snyggt spelas fram av Adam H, han gör inget misstag och 1-0 är ett faktum. vi skapar sedan ytterligare en del heta lägen som dock inte resulterar i några fler mål. Ett visst övertag till oss i halvleken, där vi dock borde få upp tempot lite mer i uppspelsfasen.

DSC_0003

DSC_0001

I andra halvlek rivstartar vi och gör 2-0 efter hörna genom Macke D. Vi tar i andra över tillställning och spelar stundtals en riktigt sevärd fotboll med snabba omställningar och riktigt bra anfallsspel. Vi belönas med ytterligare tre mål, 3-0 67 min Adam H på straff, 4-0 78 min Edvin H och 5-0 85 min genom Mattias E.

DSC_0006

Härligt att se att killarna körde hela vägen i 90 minuter och malde ner motståndarna. Det syntes att man hade roligt vilket va härligt att se. Nu är det bara att fira lite Påsk och ladda batterierna till Måndagen match 15.00 på Sportfältet mot IFK Lammhult.