Kanonläger i Degeberga för Herrtruppen!

av | apr 4, 2016 | HERRLAGET

24 spelare och ledare tillbringade 1-3/4 i Degeberga strax utanför Kristianstad på träningsläger. Bra väder, riktigt bra planer, bra mat och helt okey boende gjorde att det blev ett riktigt bra läger. Eftersom vi år många nya i gänget var detta ett riktigt bra läge att lära känna varandra. Två bra träningspass och en match genomfördes. Mycket glädje och många skratt och självklart mycket allvar när så krävdes genomsyrade dagarna. Vid Lördagskvällens gruppframträdanden av våra nya spelare kom även fram en hel del dolda talanger fram som säkert kan användas i olika sammanhang i framtiden. Kul att så många kunde följa med och ett stort tack till er alla som bidrog till ett riktigt bra läger.

Lördagens match spelades mot Myresjös J 18-lag. Här luftades hela truppen och det blev en bra genomkörare. Första halvlek tycker jag var jämn och Myresjö bjöd på riktigt bra motstånd. Hade ett par riktigt bra spelare som har möjlighet att gå långt. Dom spelade speciellt i första en riktigt trevlig fotboll och var definitivt inte blyga i närkamperna. Vi gick till halvtidsledning med 1-0, en anledning till den hållna nollan var att Jocke K räddade en straff.

DSC_0057

DSC_0055

I andra halvlek får vi en kanonstart med två snabba mål, här kändes det som om luften gick ur ungdomarna och man hade efter detta svårt att få igång något ordnat spel, man försökte mest på egen hand vilket oftast inte blev så lyckat. Målen rullade in i snabb takt och slutresultatet blev till slut hela 8-0. Vi har på dom tre senaste matcherna producerat hela 20 mål vilket borde ökat självförtroendet hos många.

DSC_0058

Målen i matchen föll enligt följande

1-0 22:min Martin Å  ass Viktor P

2-0 47:e min Oscar C ass Mattias E

3-0 52:a min Adam H Ass Tim A

4-0 65:min Marcus M utan ass

5-0 73:e min Adam H ass Oscar C

6-0 81:a min Oscar C

7-0 83:e min Oscar C ass Adam H

8-0 89:e min Mattias E ass Marcus M

På Söndag 13.00 väntar genrep mot Vislanda borta.