Kämpainsats gav tre nya poäng !

av | aug 12, 2020 | FÖRENING, HERRLAGET

Ingelstad IK-Växjö BK 2-1 (1-1)

Måndagskvällens match på Ingelvi blev en riktig nagelbitare. Redan i matchinledningen får vi ett bra läge som målvakten dock räddar. Redan i 12:e matchminuten tar BK ledningen efter ett fint anfall. Vi gnuggar på och får utdelning i 38:e minuten genom Gustav S framspelad av Daniel C Ett par minuter senare drar Mattias E på sig sin andra varning med utvisning som följd. Vi håller dock stången halvleken ut och går till vila med 1-1. Nu är goda råd dyra och BK går för ett ledningsmål , i 55:e minuten gör vi en snabb omställning, Emil J spelar fram Linus S som sprintar mot mål med 2 bortaspelare i hasorna lyckas bli av med dessa och rullar kallt in ledningsmålet, snyggt agerat. Nu är det hårt arbete som gäller, vi får jobba hårt och BK tilldöms en straff i mitten av halvleken. David gör en kanonräddning på denna och håller oss kvar i matchen. Bortalaget trycker på för en kvittering, men ett hårt jobbande IIK ville annat och lyckas hålla undan till en 2-1 seger. En riktig kämpainsats av killarna, imponerande och andra segern är ett faktum.