Inte vad vi hoppats på mot Norrhult!

av | jul 6, 2015 | HERRLAGET

Ingelstad IK-Norrhults BK 1-1 ( 1-0 )

Det är så sant så sant att det inte alltid blir riktigt som man tänkt sig. I Fredagskvällens match mot Norrhult var vi självklart inställda på att ta en trepoängare. Norrhult ville annat och vi fick nöja oss med varsin pinne.

Vi fick en kanonstart med 1-0 redan i andra minuten då Adam H forcerade in bollen med bröstet. Tycker vi tar tag i taktpinnen och spelar stundtals helt okey och kommer fram bra på kanterna. Bortalaget riktar mest in sig på kontringar och långa bollar upp till anfallare. Ser stabilt ut och vi skapar en del chanser som med lite bättre skärpa kunde resulterat i ytterligare något mål. Så blev inte fallet och vi går till vila med en 1-0 ledning efter en helt okey första halvlek.

1507031

1507033

Starten på andra är lite avvaktande, men så plötsligt händer det, i 55:e minuten tar en Norrhultsspelare bollen vid mittplan och börjar en ensam vandring och är plötsligt igenom och gör säkert 1-1. En individuellt skicklig prestation, men så enkelt får man inte ta sig fram på egen hand. Efter detta tycker jag att vi kommer av oss, blir stressade och envisas med att slå mycket långbollar som vi har svårt att få ut något av. Bortalaget verkar tidigt nöjda med den poäng man har och gör och är kompakta bakåt och tar inga chanser att öppna upp sig. Vi hittar inte dyrken till att producera något ytterligare mål. Självklart var vi inte nöjda med vad vi presterat, men  det är sånt som händer, nu är det bara att ladda batterierna och sköta sin egenträning tills vi startar upp igen måndag 27/7.