Inget avancemang i Åryd Cup!

av | feb 9, 2016 | HERRLAGET

Bättre sent än aldrig heter det ju, men nu kommer lite info från vårt deltagande i Åryd Cup. Tyvärr lyckades vi inte ta oss vidare från gruppspelet, vi visste att det skulle bli tufft, men man hoppas ju alltid. Som helhet får vi väl dock vara hyffsat nöjda med vad vi presterade. I första matchen mot Rydaholm tycker jag vi gör vår klart bästa insats. Rydaholm tog ledningen på en mycket vackert slagen frispark, inte mycket att göra något åt för målvaktande Jocke. Tycker vi håller spelet rätt väl uppe och skapar en del chanser. Med två minuter kvar kommer utdelningen i form av en straffspark som Adam H förvaltar i mål. Tyvärr tappar vi lite focus och kan snöpligt konstatera ett segermål för Rydaholm med knappa minuten kvar, kändes faktiskt både onödigt och surt att släppa till detta.

I match två stod Moheda för motståndet och en seger var ett måste för att fortfarande ha möjligheten att gå vidare som grupptvåa. Här var det inget snack, vi tog en rättvis 2-0 seger utan att för den delen imponera, men segern var det viktigaste. Mattias H var målskytt x 2.

I tredje matchen nalkades en helt avgörande match mot Gransholm om andraplatsen, oavgjort skulle räcka för vår del. Tyvärr blev inte så fallet, vi torskar med 0-1. Inte mycket att säga om, vi kom inte upp i tidigare kapacitet och Gransholm tog en rättvis seger. Nu är det bara att återgå till vardagen och via träning slipa på detaljer som förhoppningsvis gör oss stabilare framöver. Ett stort tack till alla som var med, bra jobbat.