Inför matchen mot Norra Tångs BK !

av | aug 17, 2015 | FÖRENING

Då var det dags för ny match för herrlaget på vårt kära Ingelvi. Senast det begav sig blev det ju en minst sagt snöplig förlust mot Tingsryd där vi spelmässigt enligt mitt tycke var helt överlägsna. Trots detta åkte vi på ett baklängesmål i 90:e minuten som betydde seger för bortalaget, ibland är idrotten grym. Lite plåster på såren kom ju senast i Derbyt borta mot Nöbbele då vi lyckades bärga dom tre poängen genom ett 3-2 mål i 90:e minuten, vilket självklart kändes hur skönt som helst. Detta var vår första trepoängare på sex matcher så ni förstår säkert att glädjen var total i omklädningsrummet efter matchen. Nu är plötsligt med igen i racet om den åtråvärda andraplatsen vilket innebär positivt kval. Vi hoppa självklart att segern senast var en positiv vändning för vår del. I morgondagens match är det Norra Tångs BK som står för motståndet. I våras blev det siffermässigt en klar 3-0  seger för hemmalaget i en match som jag tycker var jämnare än vad siffrorna visade. Vi är självklart väldigt sugna på revansch. Det skiljer i dagsläget endast en poäng mellan lagen, så vi är självklart ödmjuka inför uppgiften och är i högsta grad medvetna om att även bortalaget är väldigt sugna på en trepoängare. Det är blåställe3n på och lite is i magen som gäller.

Nu är det hög tid att det blir lite tätare i bänkarna, gör nu slag i saken och kom och stötta oss, det behöver vi.