Inför matchen mot Näshults IF!

av | okt 2, 2014 | HERRLAGET

Då var det dags för sista matchen i årets seriespel.

Vi måste helt klart vara stolta över vad vi presterat, som nykomling har vi varit med att kriga om en kvalplats ända in i kaklet, och det måste vi helt klart vara nöjda med. Senast mot Rottne krigade vi på bra , men det räckte tyvärr inte hela vägen och vi fick se oss besegrade med 2-1 efter ett sent segermål

Nu stundar en ny uppgift, det är Näshults IF som gäster Ingelvi. Här har vi revansch att utkräva efter förlust med 3-1 i vårmötet. Om jag minns rätt kändes det väldigt tungt efter den förlusten, tyckte att vi då skapade tillräckligt mycket för att kunna avgjort matchen. Vi var ruggigt innefektiva denna dag, men så är det ibland. Vi hoppas självklart att vi ska kunna visa upp en effektivare sida på Lördag, men är medvetna om att det kommer att bli tufft, Näshult tog senast en pinne mot Åby/Tjureda vilket imponerar.

Vi har inte saken i egna händer men har faktiskt fortfarande en kvalplats inom räckhäll som en av två bästa treor. Sommens IF har 41 poäng i Div 5 Norra och vi har ju 40 poäng vilket innebär att dom måste tappa poäng för att vi ska ha chansen. Det är inte mycket att grunna över nu, vi ska försöka göra vårt och sedan får vi se hur långt det räcker.

Nu är det dags att ni Ingelstadbo visar lite känsla för laget och kommer till Ingelvi Lördag 15.00 och stöttar oss, det har ju varit lite si och så med det under säsongen. Nu räknar vi med ert stöd!