Inför matchen mot Alstermo IF !

av | sep 16, 2016 | HERRLAGET

Kampen om den åtråvärda kvalplatsen fortsätter ! I matchen senast gör vi jobbet och tar dom tre viktiga poängen, dock utan att imponera. Alltid en styrka att ta tre poäng även om man inte spelar på topp. Vi har nu tre tuffa matcher kvar på programmet, i morgon väntar Alstermo IF hemma, nästa lördag Tingsryd United FC hemma och avslutningen sker mot Nöbbele BK borta Lördag 1/10, samtliga matcher spelas 15.00.

Alstermo är endast två poäng bakom oss och är garanterat sugna på att knipa en viktig trepoängare för att på riktigt vara med i striden ända in i kaklet. Matchen i våras slutade oavgjort 2-2. En tuff drabbning där vi verkligen fick kämpa för poängen, vilken kan visa sig vara hur viktig som helst i slutskedet. Vi förväntar oss en riktigt tuff drabbning och är väl medvetna om att vi måste höja oss ett snäpp sen senast om vi vill att dom tre åtråvärda poängen ska stanna i Ingelstad.

Tycker personligen att det varit lite skralt med publik senaste tiden och hoppas nu att alla tar sig i kragen och kommer till Ingelvi i morgon 15.00 för att stötta oss. Er närvaro skulle garanterat betyda mycket för oss. VÄLKOMNA !