IIK Galan 2022

av | nov 28, 2022 | NYHETER

Efter två säsonger utan att kunna ha en riktig gala med både dam och herrlaget var det äntligen dags igen!

Det var spända och ovetande spelare som kom till Ingelvi vid lunchtid den femte november. Två lag med mycket unga och nya spelare, som för första gången fick vara med och avsluta en säsong på ett värdigt sätt!

Dagen började med uppdelande av lag och sedan några riktigt spännande tävlingar, som innehöll mycket skratt och glädje! Vinnarskallarna kom fram direkt och det var med mycket pikar, lite småfusk och fulspel som tävlingarna genomfördes.Efter en kul eftermiddag började mörkret komma och det blev dags för dusch, bastu och ombyte till finkläderna, för att sedan ta sig till Tegnaby bygdegård och dra igång det riktiga firandet!

Väl på plats startade minglet och välkomstdrinkarna gick åt som smör i solsken! När det sedan blev dags för våra värdar att välkomna alla så gick det nästan att ta på den fina stämningen i lokalen!
Kvällen fortsatte sedan med fin mat, välförtjänt utdelning av priser, rörande tal, god efterrätt, Salängs fantastiska låt om herrarna och framför allt musik, dans och skratt! Med tanke på hur lång kvällen blev, så var känslan att alla hade en rolig och givande säsongsavslutning!

Ett stort tack till alla som kom och förgyllde Galan och ett extra stort tack till Lucas, Simon, Oskar, Johanna och Freja som styrde upp alltihopa!