Herrlagets träningar börjar snart !

av | okt 28, 2016 | HERRLAGET

Nu är det snart dags att börja träna inför kommande säsong. Vi har även i år fått bra träningstider i Tipshallen, Onsdagar 18.30-20.00 ( delar plan med Damlaget 19.00-20.00 ) första halvtimmen bedrivs träning på rundbanan, glöm inte ta med löparskor. Vi har även tid på Söndagar 18.30-20.00, även då första halvtimmen på rundbanan.

Vi startar träningen Onsdag 9/11 , i november kör vi endast onsdagar, f.o.m 11/12 kör vi även Söndagar. En del Söndagar kommer att gå bort för annan bokning, men då försöker vi boka någon konstgräsplan istället. Träningstiderna kommer att läggas in i vår kalender, kolla gärna där så att ni inte missar något. En testmatch mot Vedersöv/D är planerad till Söndag 4/12.

Efter nyår planeras att lägga ett pass på HPC ( snabbhet, styrka ) dag för detta är i skrivande stund inte bestämt.

Verkar Ingelstad IK lockande för dig är du välkommen att träna med oss och känna dig för om vi är något för dig. Bra om du tar kontakt med vår tränare Thomas Andersson innan så att han vet att du kommer. Mobil 070-874 78 84.

Vi i ledartrojkan hoppas självklart att ni nu är riktigt sugna på att börja träna igen och att träningsnärvaron ska bli hög redan från start. Nu tar vi nya tag för att ta ytterligare ett steg i er utveckling.