Herrlaget kryssade mot Tvärskog!

av | jun 28, 2017 | HERRLAGET

Ingelstad IK-Tvärskogs IF 2-2 ( 1-1 )

Det blev delad pott i måndagskvällens match på Ingelvi . Känns lite småsurt då jag tycker att vi var det något bättre laget . Men trots allt var det viktigt att inte förlora matchen för att inte tappa mark till den åtråvärda tredjeplatsen.

Tycker vi startar matchen bra med mycket spring i benen. Det ger utdelning redan i den 6:e minuten då Martin S slår ett väl avvägt inlägg som Adam H stöter in och 1-0 är ett faktum. Motståndarna är duktiga i sina omställningar, men känns som vi har rätt bra koll på läget. Med tre minuter kvar på halvleken får Tvärskog en hörna där vi tyvärr tappar lite markering och via nick är det kvitterat- Känns lite surt att tappa strax innan paus.

Vi startar andra halvlek piggt och får utdelning i 53:e minuten då Johan S slår en riktig smörpassning till Martin S som fri med målvakten inte gör något misstag. Fem minuter senare kommer kvitteringen då vi har lite oflyt då vi i uppspelsfas snubblar med bollen med bolltapp som följd och passning till en helt fristående spelare som stöter in 2-2. Vi deppar inte ihop för detta och tar över spelet mer och mer och skapar en del lägen, bl.a en straffsituation där domaren tyvärr för vår del väljer att fria. Sista 20 tycker jag bortalaget börjar tröttna och försöker slå vakt om sin pinne. Dom lyckas med detta eftersom vi inte lyckas få dit någon mer boll trots ett par hyffsade lägen.

Av olika anledningar fick vi i dag möblera om ordentligt i truppen. En stor eloge till alla i dag som verkligen fightades och gör enligt mitt tycke en riktigt bra match som med lite medstuds kunde givit oss tre pinnar. Men som sagt, en viktig poäng bärgades.

Nu laddar vi till fredagens match på Ingelvi 19.00 då serietvåan IFK Påryd väntar, förlust för di röde med 4-2 i vårmötet. Revansch ?