Herrlaget har varit på träningsläger!

av | apr 2, 2017 | HERRLAGET

31/3-2/4 var herrlaget ( 19 spelare och fem ledare ) på träningsläger i Skånska Strövelstorp, ett litet samhälle med ca 2000 invånare. En liten klubb med bra förutsättningar med fyra 11-manna gräsplaner i bra författning. Plan och vädermässigt bjöds vi på riktigt bra förutsättningar. Tyvärr var det beroende på olika omständigheter ganska många i truppen som inte kunde följa med och div. skavanker på en del som var med gjorde att vi var rejält åderlåtna inför vår inplanerade träningsmatch. Trots allt ett lyckat läger med bra stämning och många skratt.

Matchen spelades mot Ödåkra IF som spelar i Skånefyran. Ett fysiskt starkt lag vilket var nyttigt för oss att möta. Vi fick jobba hårt och springa mycket, men gör det överlag bra, tappar boll lite väl ofta ibland i fel läge vilket gjorde att vi blev hårt straffade i form av 2 mål i 30:e och 32:a minuten. Här var vi skakade ett tag men lyckades samla ihop oss och vi går till halvtidsvila med 0-2 i baken. Lite tunga ben efter två rejäla pass gjorde att det kändes som om vi behövde få en bra start på andra halvlek för att få lite energi

Det var precis vad som hände, i 48:e minuten får vi en frispark där Ödåkras målvakt ställde sig för att placera muren där han ville ha den. Vad han inte visste var att man inte begärt avstånd vilket Jocke L utnyttjade och säkert placerade in 1-2 bakom förvånade motståndare. Här fick vi vår efterlängtade energi och jämnade ut spelet. Tyvärr tvingas vi göra flera byten med anledning av skavanker i slutet på matchen vilket föranledde många positionsförändringar. 1-3 kommer i 80:e minuten i samband med Att Emil tvingas avbryta sin löpning med anledning av känning i låret, inte mycket att göra åt. Vi fick dock snabb kontakt igen tre minuter senare då Jocke L skarvar i 2-3 efter frispark av Steke. Med två minuter kvar fastställs slutresultatet till 2-4. Inte mycket att säga om, vi får trots allt en riktigt bra genomkörare och grabbarna ska vara stolta över att man stred tappert.