Hemmaseger mot Bor!

av | maj 5, 2019 | DAMLAGET

Ingelstad IK-Bors SK 2-1(1-1)
Damerna spelade i eftermiddag sin andra raka hemmamatch när nykomlingarna Bor kom på besök. Vi skapar ett par bra chanser i början på matchen men lyckas inte få till det i avslutslägena. Därför känns det väldigt snöpligt när Bor kommer i sitt första farliga anfall efter en kvarts spel och sätter detta i mål fram till 0-1. Efter detta tappar vi vårt spel och blir väldigt stillastående och passiva. Spelet svänger mycket fram och tillbaka och vi får inte till något bra eget spel. Men några minuter innan halvtidsvilan så löper sig Annie fri på en långboll och sätter fint bollen vid sidan om målvakten fram till 1-1, vilket också är halvtidsresultatet.
I början på andra halvlek får vi turligt en straff med oss efter att bollen studsat upp på en hand i straffområdet. Straffen förvaltar Mia bra när hon sätter den fram till ledning med 2-1. I resten av andra halvlek böljar spelet mycket fram och tillbaka, men inget av lagen får till några klara målchanser utan matchen slutar med en första 3-poängare för året för damerna.
Nästa lördag är det bortamatch mot Waggeryd som står på schemat, innan vi åter spelar hemma igen onsdag den 15 maj då FC Hessleholm kommer på besök.