Härlig trepoängare mot Ryd!

av | maj 23, 2015 | HERRLAGET

I fredagskvällens match mot Ryd fick vi till det och kunde bärga en ny härlig trepoängare. Det blev till slut en säker seger med 5-1 (1-0)

Vi fick en kanonstart med 1-0 redan i den 4:e minuten. Vi får en hörna där Kicki hittar Totte som distinkt sätter ledningsmålet med pannan, snyggt, vi skapar sedan ett par jättelägen som med lite mer skärpa borde resulterat i ytterligare något mål. Så blir inte fallet och vi får nöja oss med att gå till halvtidsvila med 1-0.

I halvlek påtalar Thomas att vi måste bli mer bestämda och distinkta i våra beslut, kan vi få till det kommer detta att gå vägen.

Ryd får en kanonstart på andra halvlek och kvitteringen blir ett faktum redan i 48:e minuten. Genom detta får man ny energi och det kändes här lite oroligt ska villigt erkännas. Men killarna samlade ihop sig och ledningsmålet kom 5 minuter senare då Macke D utnyttjar oro i Ryds straffområde och 2-1 blir ett faktum. Sedan blir det Amil för hela slanten, blir inbytt i halvlek och tackar för förtroendet genom att göra ett äkta hattrick sista 23 minuterna. 3-1 67:e minuten framspelad av Adam, minuten senare 4-1 framspelad av samme man, 5-1 på tilläggstid efter fint inlägg av Coffan. Lika härlig som viktig seger, där vi avslutar starkt och segern är odiskutabel. Nu är det bara att ladda om för onsdagens bortamatch mot Söderåkra.

Tyvärr blir det inga bilder i dag, lyckades trolla bort dom i efter nedladdning och är inte kapabel att hitta dom igen. Otroligt men sant.