God Jul och Gott nytt år önskar vi er alla!

av | dec 24, 2023 | NYHETER

Jag vill passa på att som ordförande tacka ALLA som gör det möjligt att Ingelstad IK bedrivs på det professionella sätt som det alltid har gjorts.

Summering av säsongen 2023!

Nu har det gått ett år där det hänt mycket i föreningen rent sportsligt. Herrlaget kunde tyvärr inte stå emot det tuffa motståndet i division 4 och börjar därför nästa säsong i division 5 med många nya roliga matcher. Tyvärr slutar Tommy och Fredrik Johansson efter många års ledarskap.

Damlaget är kvar i division 4 där även de kämpat med många unga spelare denna säsong. Tyvärr lämnar Patrik M men Andreas Stensson fortsätter som tränare med hjälp av Anna Nilsson, Peter Lundqvist och Cilla Jonsson som kommer att föra damerna till nya vinster.

På ungdomssidan är de nu 11 lag och det tycker vi är väldigt roligt att se. För att detta ska lyckas så behövs det ledare och de gör ett fantastiskt jobb med våra barn under hela fotbollssäsongen så hatten av till er.

Vår kära plansektion som alltid ställer upp både med att klippa gräset, krita planerna, underhålla hela vårt område samt skruva Aluminium från Alutrade AB, STORT TACK!

Vill också passa på att tacka alla i Styrelsen samt ungdomsstyrelsen för ett grymt år där det händer mycket kring hela föreningen. Det är många stora saker som görs i bakgrunden men som jag nu kommer berätta lite mer om här nedan:

2024 saker som händer:

Vi kommer att som vanligt bjuda alla våra ledare till Korrö för det finna arbete som de gör för vår förening och som en Kick off för det 100 årsfirande som kommer att hända under året.

Vi har också skickat in en ansökan till Allmänna arvsfonden kring den nya arenan som ska byggas på Ingelvi där vi köpt 3 hektar mark av Ingelstad Gymnasiet för att kunna förverkliga det hela.

Som jag skrivit innan fyller Ingelstad IK 100 år som förening där det kommer hända många intressanta saker som vårt 100 års firande. Den 25/5 firas det då Perikles med låten ”Vart ska vi sova i natt” kommer och underhåller. Vi kommer att vid damlagets och herrlagets första hemmamatch på Ingelvi spela våran egna låt som Oskar Fransson håller på att producera. Den kommer även hamna på Spotify, så ett stort tack till denna Väckelsångkille som öppnar upp sitt hjärta även för IIK.

Vi kommer även att ha IIK Dagen den 6/6 då vi kommer att köra samma koncept som förra året med hoppborgar och fotboll för alla.

Vi kommer att avsluta säsongen med en stor bankett, plats och tid är inte satt men vi återkommer mer kring detta i ett senare tillfälle.

Ordförande för Ingelstad IK