Grästräning Ingelvi/Bosavallen !

av | apr 11, 2017 | FÖRENING

Hoppas vädrets makter är med oss även fortsättningsvis. Vi har nu bestämt att vi öppnar upp för träning på gräs v16 . Måndag 17/4 är det inplanerat 2 matcher 13.00 spelar P03-04 på B-plan och Damlaget spelar på A-plan 17.00. Bäst att tillägga om planerna är i speldugligt skick, där får ert sunda förnuft råda.

Känns härligt att kunna dra igång grästräning igen. Som vanligt har jag lite brasklappar att tänka på, speciellt viktigt nu när planerna är extra känsliga.

Tänk på att använda hela ytan, stå inte och nöt på samma plats för länge.

Flytta även målen så att ni inte maler på samma ställe.

Ställ upp målen på hjul efter träning.

Lämna omklädningsrummet som ni vill att det ska se ut när ni kommer dit.

Om planerna vid något tillfälle är alldeles för blöta för träning eller spel hoppas vi att ni avstår, brukar inte hända så ofta/säsong.

Nu är det sluttjatat, nu önskar vi er alla en härlig säsong där glädje ska vara ledordet och att ni därmed har roligt tillsammans. Se som vanligt till att alla blir sedda oavsett vilken nivå man ligger på.

Nu önskar vi oss en säsong att minnas, inte bara resultatmässigt utan framförallt en säsong där alla haft så roligt att man vill vara med och uppleva detta även nästa säsong. Då har vi fått Jackpott !

 

PS Domarpengar till era matcher kan hämtas hos mig f.o.m V16, hör gärna av er innan så att ni vet att jag är hemma, vilket inte alltid är fallet.

Lycka till önskar Idrottsplatssektionen.