Fredagen den 12 april !

av | apr 6, 2024 | NYHETER

Detta datum släpps den nya iik låten på Spotify. Vilket jobb som Oskar Fransson lagt ned. Ett stort tack till honom.

Hej!
Mitt namn är Oskar Fransson och det är jag som fick det ärofyllda uppdraget att skriva och producera Ingelstad IK’s föreningslåt i samband med föreningens 100 års jubileum. ”IIK Låten (Heja byn vi är röda och blå)” släpps på Spotify och alla andra streamingtjänster den 12 april. Men redan nu finns låten att köpa på ITunes. Dock kan du inte heller där lyssna på låten innan den 12 april.
”IIK låten” är långt ifrån den första låten som jag har skrivit, dock är det den första låten som jag på egen hand har producerat.
Så när herr ordförande använder ”världsklass” som benämning för låten blir förväntningarna förmodligen lite för höga
Men jag hoppas att ni ska tycka om den! Kan den bidra till en ännu starkare lagkänsla och glädje till fotbollen här i Ingelstad så har jag rott uppdraget i hamn tänker jag.
Jag minns själv min barndom och allt runt fotbollen i min hemby Väckelsång. Jag minns hur jag älskade att hänga vid fotbollsplanen, lukten av tigerbalsam i omklädningsrummet och gemenskapen med vänner. Ett av mina största minnen i livet är när jag i tonåren gjorde debut i A-laget. När jag tillsammans med många av de spelare som jag haft som mina idoler under min uppväxt sprang in på Björkvalla till låten Heja VIK. Det finns få saker som jag tycker är så vackert som små ideella föreningar med all gemenskap och glädje. Jag är evigt tacksam att jag i min barndom fick uppleva detta. Därför känns det extra fint att få bidra med denna låt till Ingelstad IK, till mina egna och till andras barn som älskar fotboll!
Tack till alla ideellt engagerade människor som gör fotbollen och gemenskapen möjligt för våra barn och ungdomar!
Jag vill även rikta ett stort tack till alla barn och ungdomar som varit med och sjungit på låten, så himla duktiga! Tack till ordförande Johan Falkbrink för din sång och för att du varit mitt bollblank under hela processen. Tack till min gode vän David Berglund som spelar bas i låten.
Nu ser vi till att ha ett riktigt bra och roligt fotbolls och jubileums år!
Heja byn! Vi ses på Ingelvi!

/Oskar