Första förlusten ett faktum !

av | jun 28, 2018 | HERRLAGET

Ingelstad IK-Liatorp/Eneryda 0-2 ( 0-1 )

Vi lyckades genomföra tio matcher utan förlust, men denna svit bröts i tisdagskvällens match mot Liatorp/Eneryda.Tycker det var en jämn match som kunde slutat hur som helst men bortalaget drog till slut det längsta strået.

Tycker vi börjar matchen helt okey och kommer fram i en del fina anfall, märks redan från början att det skulle bli en tät match. I 19:e minuten får bortalaget en hörna som nickskarvas till en medspelare som rakar in 0-1, kändes lite snöpligt i detta läget. Det är rätt tuffa dueller mellan varven, bortalaget ligger väldigt tätt på våra killar vilket försvårar för oss att få något riktigt flyt i spelet. Skapas inte speciellt mycket åt något håll resten av halvleken och vi går till vila med 0-1.

Andra halvlek startar vi riktigt bra och tar tag i spelet och skapar några hyffsade lägen. Vi gör vad vi kan för att få till en kvittering men bortalaget är stabila i försvaret och vi har svårt att komma till så mycket riktigt heta chanser. Med kvarten kvar får en bortaspelare drömträff utanför straffområdet och 0-2 är ett faktum, riktigt snyggt mål. Här känns det som luften går ur oss lite och vi lyckas inte ta oss in i matchen som slutar 0-2. Tycker det är en rätt bra match mellan två bra lag. Vi möter ett lag som för dagen är lite hetare än oss, en riktigt bra centrallinje som vi inte lyckades neutralisera. Det är bara att gratulera till segern

Nu laddar vi om och vi får redan i morgon chansen att revanschera oss då Häradsbäck gästar Ingelvi, matchstart 19.00.