Första förlusten ett faktum !

av | maj 4, 2019 | HERRLAGET

Ingelstad IK-Hossmo BK 1-4 ( 0-2 )

Set blev förlust i den kylslagna fredagskvällens match på Ingelvi. Vi mötte ett starkt lag, men jag tycker ändå att vi står upp rätt bra och gör en helt okey insats.

Vi startar bra och levererar ett stolpskott redan i minut ett. Vi håller ihop lagdelarna bra, bortalaget har mycket boll men skapar inte speciellt mycket, men ger ett stabilt intryck och vi får inget gratis. I 39:e minuten åker vi på en snabb omställning och 0-1 är ett faktum. I 43:e minuten blir det 0-2 efter ett vackert anfall, kändes självklart tufft att åka på ytterligare ett mål strax innan paus-

I paus är vi trots allt ganska nöjda med vad vi presterat, känner att vi ändå har möjlighet att komma ikapp, det gäller att vi fortfarande agerar och tror på det vi gör.

Tycker vi startar andra halvlek bra och går för en reducering. I 51:a minuten tappar vi tyvärr boll i fel läge och blir direkt straffade i form av 0-3, Hossmo är ruggigt effektiva när dom får chansen. Vi ger dock inte upp och belönas med ett mål efter frispark som nickas in i eget mål av en försvarare. Nu är vi riktigt på gång och med kvarten kvar tilldöms vi en straff som vi tyvärr inte lyckas förvalta, målvakten gör en bra räddning. Synd för här kändes det som bortalaget började darra lite. Några minuter senare får vi ytterligare en chans att på riktigt ta oss in i matchen då Jacob får ett friläge, får tyvärr bollen lite för långt ifrån sig och  bollen smiter utanför stolpen. Med tre minuter kvar gör Hossmo ytterligare ett mål och matchen är avgjord. Men som sagt vi ska inte skämmas över insatsen i dag vi mötte som sagt ett stabilt och duktigt lag. Nu är det bara att ladda om till match på fredag då vi styr kosan till Öland för mötet med Runsten/Möck. IF 19.15.