Förlust mot Vrigstad!

av | mar 6, 2016 | HERRLAGET

Vrigstad-IIK 2-0 (1-0)

I Lördags bar det iväg till Sävsjö för match mot Vrigstad på nyanlagd konstgräsplan, blev klar i november. Vi mötte ett bra lag, fysiskt starka och en aggressiv spelstil, med andra ord en nyttig genomkörare för vår del. Tycker vi gör en helt okey match och bjuder på bra motstånd. Hade väl lite svårt att få igång vårt eget spel vilket innebar lite väl mycket långbollar periodvis. Hemmalaget tog ledningen med 1-0 i 32:a minuten på en väl avvägd djupledslöpning som förvaltades på bästa sätt. Kändes okey i halvtidsvilan, utan att imponera kände vi att vi helt klart var med i matchen.

DSC_0444

Startar andra halvlek bra och skapar en del. I 57:e minuten får vi en hörna emot oss som nickas i mål, kändes både onödigt och lite för enkelt. Vi jobbar hårt för att komma in i matchen via ett reduceringsmål, lyckas tyvärr inte med detta trots en del lägen och det slutar med en 2-0 seger för hemmalaget.

Inte mycket att säga om, vi mötte ett starkt lag och för dagen räckte vi inte riktigt till. Nu är det bara att blicka framåt mot nya utmaningar.