Förlust mot Rejban !

av | mar 12, 2017 | HERRLAGET

IF Rejban-Ingelstad IK 2-1 ( 0-1 )

Matchen spelades på konstgräset C-planen Värendsvallen i strålande solsken. Hemmalaget startar bäst och vi har första kvarten lite svårt att hitta rätt i våra positioner. Dom skapar ett par riktigt heta chanser som inlånade målvakten Filip H dock avvärjer. Vi jämnar efter hand ut spelet vilket bär frukt i 35:e minuten , efter ett riktigt fint anfall på högerkanten , Ahmed H slår ett fint inlägg som Martin S distinkt möter med pannan och 1-0 till IIK är ett faktum. Några minuter senare får Anton N träff på volley som tyvärr smiter strax utanför krysset, hade garanterat blivit årets mål om den smitit in. Vi går till pausvila med 1-0 i ryggen och är definitivt nöjda med vad vi presterat hittills.

I andra halvlek går vi spelmässigt ner oss en del, tappar lite oftare boll i fel lägen vilket gör att vi får jaga mycket boll. Efter en kvart i andra kommer kvitteringen efter inspel från högerkanten. Nu har vi en lite tyngre period och i 72:minuten kommer 2-1 till hemmalaget efter en kopia från 1-1. Vi stoppar dock blödningen och jämnar ut spelet något men lyckas inte få till någon kvittering.

Vi möter ett riktigt bra lag och ska efter omständigheterna vara nöjda över vår prestation. Vi krigar på bra och viker inte ner oss. Vi ser redan fram emot nästa drabbning som sker på Lördag 13.00 då vi möter Växjö BK på Sportfältet.