Förlust mot Rejban !

av | sep 21, 2020 | FÖRENING, HERRLAGET

IF Rejban-Ingelstad IK 4-1 (2-1)

Det blev en tung förlust för herrlaget i Fredagskvällens match på Norremarks konstgräs mot Rejban. Vi hade väl förhoppningar om att kunna knipa någon pinna men så blev tyvärr inte fallet. Vi får en smakstart med 0-1 redan efter tolv min spel , en kontring på högerkanten, inlägg av Linus S och nick i mål av Martin Å. Hemmalaget är det bättre laget och får utdelning i slutet av första halvlek vid två fasta situationer 1-1 på hörna och 2-1 på frispark, två vackra mål. Tungt avslut för IIK.

Andra halvlek har vi hopp om att ta oss in i matchen , Samuel har ett skott i ribban, istället gör hemmalaget ytterligare två mål i början på andra 3-1 på frispark och 4-1 på friläge. IIK kämpar för att få till en reducering, men lyckas tyvärr inte med detta. Det är bara att lyfta på hatten och gratulera Rejban till segern. Ska sägas att vi hade det svårt , lite för mycket slarv och stod som förlorare i närkampsspelet.

Nu är det bara att glömma detta och blicka framåt mot nästa match som är mot LEIF på Ingelvi lördag 26/9 12.00.