Förlust mot Olofström!

av | apr 5, 2015 | HERRLAGET

I samband med Herrlagets träningsläger i Ronneby spelades en träningsmatch på Långfredagen mot Olofström. Träningspass Onsdag kväll, torsdag e.m samt fredag f.m satt möjligen i benen på en och annan aktör. Tyvärr kunde jag själv inte vara närvarande på lägret så  något referat att tala om blir det därför inte tal om. Enligt säker källa (tränare Andersson) så börjar hemmalaget starkast och tar rättvist ledningen efter 20 spelade minuter. Vi arbetar oss sakta men säkert in i matchen och en logisk kvittering kommer innan pausvilan. I andra halvlek skapar vi en hel del heta lägen som vi tyvärr inte kan förvalta i form av mål. Istället är det hemmalaget som står för målproduktionen i form av 2-1 på frispark i 65:e minuten och 3-1 på en frispark i 93:e minuten. Enligt tränare Andersson är han trots allt nöjd med lagets prestation och menar att vi skapar betydligt mer än hemmalaget men är inte tillräckligt kyliga i avsluten, men trots allt fanns det en del positivt att ta med sig inför vad som komma skall, närmast nu på Lördag då det väntar genrep borta mot Hultsfred.