Förlust mot Lindås-Långasjö FF !

av | maj 30, 2019 | HERRLAGET

Ingelstad IK-Lindås-Långasjö FF 0-1 (0-1)

Det blev förlust med 0-1 när IIK mötte topplaget Lindås Långasjö FF på ons kvällen
Matchen var en tät drabbning utan så många klara möjligheter för något av lagen över 90 min
IIK har en boll över mållinjen efter 7-8 min i första halvlek som domare och ass tyvärr inte uppfattar och Lindås har ett fint anfall som avslutas strax utanför bortre stolpen
Efter 25 min faller matchens enda mål ett avslut utanför straffområdet som touchar en försvarare och ställer David O utan chans
Andra halvlek är som den första LL med lite mer boll och IIK spelar stabilt bakåt
Lite halvchanser och fasta situationer till båda lagen utan att de stora möjligheterna skapas åt något håll
Två starka försvar ser till att matchen slutar 0-1 efter 90 min och gästerna befäster sin pos i toppstriden
För IIK:s del väntar närmast ett par intressanta matcher tis 4/6 mot Ängö BK h och fre 7/6 mot Färjestadens GoIF b
Då har vi nya möjligheter att fortsätta vår resa att etablera oss och bli ett stabilt lag i prestation och över tid

Mål: 0-1 (25) Daniel Ahonen