Förlust mot Lessebo !

av | aug 22, 2019 | HERRLAGET

Ingelstad IK-Lessebo GoIF 3-5 (2-2)

Det blev en tung tisdagskväll för herrlaget, förlust mot Lessebo 5-3. Det blev en dramatisk tillställning. Bortalaget började klart bäst och vi fick mest jaga boll. 0-1 kom i 12 minuten och 0-2 efter 14, snacka om uppförsbacke. Vi blev rejält utspelade första 30 vi var inte alls där. Så plötsligt fick vi in en reducering genom Edvin H som påpassligt petade in bollen. Bara minuten senare tilldöms vi en straff , i samma situation får Lessebos målvakt rött kort. Edvin sätter säkert straffen och kvitteringen är ett faktum, snacka om att bli inbjudna i matchen. Vi går till paus med 2-2 ett resultat som vi ska vara mycket nöjda med.

I paus är vi självklart nöjda med resultatet men definitivt inte med vad vi presterat. Trots att vi nu är en spelare mer så måste vi höja oss betydligt om det ska gå vägen.

Tycker vi startar andra halvlek piggt och får utdelning till 3-2 genom Alex A efter ett fint anfall. Bara några minuter senare får vi ett kanonläge att göra 4-2, men tyvärr gör målvakten en jätteräddning. Tyvärr blev detta vändningen på matchen. I 67 minuten får bortalaget en frispark som förvaltas på bästa sätt, distinkt skott ribba in. Detta ger Lessebo ny energi och 10 minuter senare gör man 3-4 och i 90:e 3-5 när vi ligger på för en kvittering. Surt sa räven.

Detta är en insats som vi definitivt inte kan vara nöjda med, är inte okey att släppa in tre mål med en mer på banan. I dag räckte vi inte alls till, nu är det bara att slicka såren och komma igen, nu krävs det att vi börjar plocka lite poäng annars lär sejouren i fyran bli kortvarig. Det positiva är att vi har allt i egna händer, nu är det upp till oss själva, det här ska vi fixa.Nu dröjer det till Lördag 31/8 15.00 innan nästa match, då möter vi Smedby hemma.