Förlust mot IFK Osby!

av | apr 13, 2019 | DAMLAGET, NYHETER

Ingelstad-IFK Osby 1-3(1-1)
Damlaget fick idag tyvärr inkassera sin andra förlust i rad i serieupptakten. Eftersom vi drabbats av mycket skador o sjukdom i den redan tunna truppen så var det en väldigt ung trupp som beträdde planen mot Osby. Början på matchen är jämn även om Osby är de som har bollen mest, och de tar oxå ledningen efter knappa halvtimmens spel. När 10min återstår av första halvlek får vi en hörna som Anna slår och i kalabaliken framför mål är det Isabell som lyckas sätta kvitteringen.
I andra halvlek tar Osby över mer av spelet och vi hänger inte riktigt med när de driver upp tempot. Trots att tjejerna krigar på hela matchen så får vi släppa till två baklängesmål till under andra halvlek fram till slutresultatet 1-3.
Nu har vi ett uppehåll på 2 veckor i matcherna, så nu får vi träna på bra och ladda för nästa match som spelas hemma mot FC Vetlanda lördag 27 april.