Förlust mot Hossmo BK !

av | aug 10, 2019 | HERRLAGET

Hossmo BK-Ingelstad IK 3-1 (2-0)

Det blev förlust i höstupptakten på fredagskvällen borta mot Hossmo BK. Det är ju sällan man är nöjd när man förlorar, men tycker vi gör en bra insats mot ett bra lag.

Vi börjar matchen lovande första kvarten men i 16:e och 19:e minuten åker vi på två baklängesmål vilket självklart gör att uppförsbacken blir lång. Vi samlar dock ihop oss bra och lyckas stoppa blödningen och jämnar ut spelet. Vi skapar dock inte speciellt mycket klara chanser . Trots underläge finns det en del positivt att ta med oss inför andra halvlek.

Startar andra bra , är mer aggressiva och vinner fler bollar och etablerar mer spel på motståndarnas planhalva. I 56:e åker vi på en snabb omställning och 0-3 är ett faktum. Generellt är dom väldigt duktiga i sina omställningar, gäller att vara väldigt noggranna. Vi tappar dock inte stinget utan gnuggar på och kommer fram till en del halvchanser. Med fem minuter kvar får vi ett jätteläge till en välförtjänt reducering men bollen smiter utanför stolpen. I 90:e minuten tilldöms vi en straff som Anel säkert förvaltar och vi fick äntligen vår reducering. Det är bara att lyfta på hatten för hemmalaget som förfogar över ett stabilt lag med flera spelskickliga spelare. Trots förlusten ska vi ändå vara nöjda med vad vi presterade, finns mycket positivt att ta med oss inför kommande matcher, närmast nu på Lördag på Ingelvi 15.00 då Runsten/M gästar.