Förlust i säsongsavslutningen !

av | okt 5, 2020 | FÖRENING, HERRLAGET

Herrlaget förlorade i säsongens sista match mot till Div 3 kvalklara IFK Grimslöv på bortaplan. Matchen slutade 5-2 efter 2-1 i paus till hemmalaget.

En öppen och småtrevlig match fotbollsmässigt där IIK inleder bra första 15 min. Därefter tar Grimslöv över och har en bra period som leder fram till 2-0 för hemmalaget efter dryga halvtimmen. IIK reducerar precis före paus efter ett fint anfall Där Gustav Svensson behärskat placerar bollen i mål.

Inledningen av andra halvlek blir bra från vår sida och vi får en tidig kvittering genom Henning Rosenqvist och är bra med i matchen. Lite slumpmässigt kommer 3-2 till hemmalaget som därefter tar över matchbilden igen och drygt 10 min senare kommer även 4-2 efter en omställning. Efter det har vi inte rätt energi för att jobba oss tillbaka en gång till i matchen och i slutskedet kommer ytterligare ett mål av hemmalaget som spikar slutresultatet. Grattis IFK Grimslöv till kvalplatsen och lycka till i kvalet !

Därmed slutar vi denna annorlunda säsong och summerar den med en 6:e plats i en tuff serie, vilket är IIK:s bästa placering historiskt sett i Div 4. En riktigt bra prestation av årets upplaga !

Målen 1-0 (17) Robin Frank, 2-0 (33) Markus Frank, 2-1 (45)  Gustav Svensson, 2-2 (50) Henning Rosenqvist, 3-2 (54) William Johansson, 4-2 (60) Timothy Widen, 5-2 (83) Jesper Fransson.